Kategorier

Peberfrugter med grønt fyld og valnøddesovs

Grøntsager, hovedret

4 store peberfrugter
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
100 g mager bacon
1 løg
1 porre
100 g groft reven gulerod
1 mellemstor squash
4 tomater
200 g champignon
2 stgl. bladselleri
timian
oregano
salt
2 dl fløde 13%
200 g reven ost
50 g groft hakkede valnødder
1 bundt persille

Peberfrugterne lægges i kogende vand og koges i 2 min. Deles på langs og frøstolene fjernes. Bacon, porre, løg og hvidløg hakkes og svitses i olien sammen med reven gulerod i 3 min. Champignonerne skæres i skiver. Bladselleri og tomater hakkes. Squashen skæres i tern. Grønsagerne tilsættes og svitses med i 5-10 min. (det meste af vædsken skal være forsvundet). Det smages til med krydderier. Fløden bringes i kog. Osten rives og smeltes i fløden. Sovsen må ikke koge. Hakket persille og valnødder tilsættes. Peberfrugterne sættes i et smurt ovenfast fad, og fyldet fordelles i skallerne. Sovsen hældes over. Fadet sættes i en 200° varm ovn i ca. 20 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.