Kategorier

Fyldte peberfrugter (peperoni ripeni)

Forretter, antipasta – 4 personer

4 store peberfrugter
4 tykke skiver hvedebrød
4 tomater
8 ansjosfileter
100 g kogte ris
1 fed hvidløg
1 håndfuld hakket persille
oliven olie

Skyl peberfrugeterne, skær toppen af og fjern stilk og frøstol. Put peberfrugterne og lågen‚ i kogende vand og blanchér dem i tre minutter. Ophed olien i en kasserolle, hæld det hakkede hvidløg og de hakkede tomater i og svits dem bløde. Tilføj de resterende ingredienser og rør godt rundt. Tag kasserollen af og fyld peberfrugten med massen. Læg lågene på. Læg peberfrugterne i et ildfast fad og hæld et par cm. vand i bunden. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 180°. Efter 20 min. er pebrene klar.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. – John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.