Kategorier

Ovnstegte rodfrugter

Supersundt tilbehør til 4 pers. (hvis du orker at hugge/hakke lidt i køkkenet!!!)

4 store gulerødder i stave
2 persillerødder i stave
½ selleri i stave
¾ kg kartofler i både
3 spsk. olivenolie
2 fed hakket hvidløg
1 bundt persille
evt. timian eller anden krydderurt

Tænd ovnen på 220 grader. Giv grønsager og kartofler et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra grønsagerne og fordel dem i en smurt bradepande. Varm olivenolien op med hakket hvidløg til olien er lunken. Fordel olien over rodfrugterne og vend det godt sammen, evt. sammen med timian eller en anden krydderurt. Sæt bradepanden i ovnen og bag rodfrugterne i 30 min. eller til de er møre og blevet smukt gyldne. Drys med salt og peber og hakket persille ved serveringen.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.