Kategorier

Kaningryde med svesker, æbler og nødder

4 portioner

4 skiver røget bacon i strimler
50 g svesker uden sten
8 stk. kaninkød a 100 g
2 småløg skåret i kvarter
2 spsk hele sennepskorn
4½ dl varm hønsebouillon
4 stilke bladselleri i skiver
1 tsk friskhakket timian
3 spsk youghurt naturel el. fløde
2 spsk mel
1 rødt æble skåret i både
reven skal af 1 citron
salt & friskkværnet peber
25 g grofthakkede valnødder

Pynt:
persille

Læg baconskiverne i en skål og svits 2 ½ – 3 min. på højste effekt. Rør rundt 1 gang. Tag baconstykkerne op og læg dem til side. Kom løg og bladselleri i skålen. Kog under låg i 3 min. på højste effekt. Bland melet med salt og peber og vend kaninstykkerne heri. Tilsæt kød, bouillon, reven citronskal og citronsaft til grønsagerne og kog i 5 min. på højste effekt. Rør rundt efter 3 min. Tilsæt svesker, sennep og tiamian. Rør rundt og kog i 20 min. på middel effekt. Tilsæt bacon, æbler og nødder. Kog under låg i 5 min. på middel effekt. Rør yoghurt el. fløde i, læg låg på og lad retten stå 5 min. Server drysset med frikhakket persille.

Kilde: Christian Phillip

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.