Kategorier

Kaningryde

Main dish, Meats, Mikrobølge – Personer: 4

4 skiver røget bacon i strimler
2 små løg skåret i kvarter
4 stilke bladselleri i skiver
2 spsk Hvedemel
Salt & friskkværnet peber
8 stk. kaninkød a 100 g.
4½ dl varm hønsebouillon
Reven skal af 1 citron
50 g Svesker, spiseklare
2 spsk Hele sennepskorn
1 tsk Friskhakket timian
1 rødt æble skåret i både
25 g Grogthakket valnødder
3 spsk Youghurt naturel eller fløde

Pynt:
Persille

Læg baconskiverne i en skål og svits 2 ½ – 3 min på højste effekt. Rør rundt 1 gang. Tag baconstykkerne op og læg dem til side. Kom løg og bladselleri i skålen. Kog under låg i 3 min på højste effekt. Bland melet med salt og peber og vend kaninstykkerne heri. Tilsæt kød, bouillon, reven citronskal og citronsaft til grønsagerne og kog i 5 min på højste effekt. Rør rundt efter 3 min Tilsæt svisker, sennep og tiamian. Rør rundt og kog i 20 min på middel effekt. Tilsæt bacon, æbler og nødder. Kog under låg i 5 min på middel effekt. Rør yoghurt eller fløde i, læg låg på og lad retten stå 5 min Server drysset med frikhakket persille.

Kilde: Christian Phillip, 30 Jan 94

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>