Kategorier

Kinagryde

600 g oksekød i tern
1 bakke bønnespirer
3 – 400 g cocktailpølser
200 g champignoner
1 løg
smør
1 ds flåede tomater
soja sauce
salt
peber

Tilbehør:
rosiner
hårdkogt hakket æg
saltede jordnødder
syltet agurk i tern
fintstrimlet grøn salat

Kødet svitses i lidt fedtstof, løget hakkes og tilsættes. ¼ l vand tilsættes og det hele koger ca 45 min. Champignonerne renses og hakkes eller deles i kvarte, svitses på en pande, bønnespirer og cocktailpølser tilsættes. Det hele blandes i kødgryden. Retten koger lidt ind og kan evt. jævnes. Der smages til med soja-sauce, og / eller salt og peber.

Servering: Retten serveres med løse ris og groftbrød (flutes).

Kilde: Jan Dahl

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.