Kategorier

Pastrami med melon

Italiensk, grøntsager – 4 personer

Dressing:
1½ spsk sherry eddike
2 tsk honning
¼ tsk groft salt
frisk kværnet peber
2 spsk olie
½ dl vand

Salat:
½ moden honning/netmelon (300g)
150 g hvidskimmelost
100 g pastrami i tynde skiver
1 fast moden pære i tynde både

Tilbehør:
grissini (italienske brødstænger)

Dressing: Pisk eddike, honning, salt, og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i. Smag dressingen til.

Salat: Fjern kernerne og skær melonen ( også den hvide del lige under skrællen). Skær den i tynde både. Skær osten i 8 trekanter. Fordel pastramiskiverne sammen med melon, pærer og ost på 4 portionstallerkner. Dryp lidt dressing over anretningerne og server resten i en skål ved siden af.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.