Kategorier

Honningmelon med spegeskinke

4 personer

I:
4 melonstykker
12 skive spegeskinke, tynde

II:
1 melonstykke
100 g røget skinke / hamburgerryg
½ grøn peberfrugt
100 g emmenthaler
1 bundt radiser
persillekviste

Dressing:
1 spsk esdragoneddike
3 spsk olie
salt
peber

I – Honningmelon med spegeskinke: Tag kernerne ud af melonen og læg den på en asiet. Læg tynde skiver spegeskinke over. Krydres individuelt med peber.

Tilberedningstid: Ca. 5 min.

II – Meloncocktail: Skær melonkødet i terninger, og skinke, peberfrugt (husk at fjerne kernerne) og ost i strimler. Skær radiserne i skiver, men gem 4 som snittes til en blomst. Bland alle ingredienser, ryst dressingen sammen i en jævningeryster og hæld den over. Pynt med radiseblomster og persillekviste.

Tilberedningstid: Ca. 15 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.