Kategorier

Lun pastasalat

Salater, pasta 4 personer

Salatsauce:
4 dl syrnet fløde 9%
½ agurk i kvarte skiver
4½ dl radiser i halve skiver
1 fed knust hvidløg
3/4 tsk groft salt
Friskkværnet peber

Pasta:
200 g tørret pasta
1½ liter grøntsagsbouillon

Pynt:
Sprødstegte baconterninger.

Tilbehør:
Flütes.

Salatsauce: Rør syrnet fløde sammen med agurk og de øvrige ingredienser. Smag til. Stil salatsaucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Pasta: Kom pastaen i kogende bouillon og kog den i ca. 10 min. Den skal være mør, men ikke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Vend den lune pasta i salatsaucen og smag til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>