Kategorier

Frokostsalat med hytteost

Ost, salater, frokostret 4 personer

400 g hytteost naturel
2½ tsk sød chilisauce
1 spsk tomatketchup
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
175 g groft revet icebergsalat
75 g rød peberfrugt i tern
50 g finthakket rødløg
250 g sherrytomater i halve

Tilbehør:
Groft brød

Smag hytteosten til med chilisauce, tomatketchup, salt og peber. Stil den tildæakket i mindst ½ time.

Ved serveringen: Rør hytteosten op og læg den lagvis med grønsagerne i en salatskål.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>