Kategorier

Pastasalat med Cheasy

4 personer

Marinade:
1 tsk tørret oregano
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk vindruekerneolie
1 spsk vand

Pastasalat:
150 g tørret pasta
1 liter vand
1 tsk groft salt
200 g cheasy mild 11% i små tern
200g frosne , optøede fine ærter
½ agurk i ¼ skiver
150 g fintstrimlet radichiosalat

Tilbehør:
groft brød

Marinade: Kom oregano, salt, peber og citronsaft i en stor skål. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vand i.

Pastasalat: Kom pasta i det kogende vand tilsat salt. Kog den i ca 10 minutter, til den er mør uden at være blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Vend den varme pasta i marinaden og stil den tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.