Kategorier

Pasta med champignonsauce

250- 300 g båndpasta
4 forårsløg
8 babymajs
2 gulerødder
smør

1 skalotteløg
100 g champignon
15 g smør
½ dl portvin
2½ dl piskefløde

Pastaen koges i rigelig vand med salt, tilsat lidt olie, nogle få minutter. Pastaen skal være “al dente”.
Grøntsagerne renses, skylles og skæres i strimler på ca. 1 cm’s bredde. De koges i letsaltet vand 2-3 min. Pastaen hældes op i en sigte. Grøntsagerne hældes i en anden sigte.
Grøntsagerne vendes i smør på en pande, og pastaen tilsættes og vendes sammen med grøntsagerne.
Løget pilles, champignonerne renses og skylles. Løg og champignons skæres i fine tern og sauteres i smør. Portvinen tilsættes og koges ind sammen med fløden, til den er jævn. Saucen smages til med salt og peber.
Grøntsager og pasta serveres i en dyb, varm tallerken. Saucen hældes rundt i kanten, og der pyntes med grønt.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.