Kategorier

Pasta Regina

Arbejdstid: 15 minutter

Kogetid: 15 minutter

75 g pasta f. eks. penne
vand
salt

Sauce:
1 tsk olie
50 g champignoner i skiver
25 g fintsnittet peberfrugt
1 knivspids karry
1 lille knivspids cayennepeber
1 tsk hvedemel
1 dl grønsagsbouillon
50 g kogt kyllingebryst i små stykker
1 spsk A 38
1 spsk hakket persille

Ved servering:
1 kiwi i halve skiver

Kog pastaen, hæld vandet fra og hold den varm. Svits champignoner og peberfrugt i olie sammen med krydderier. Rør melet i og spæd med bouillon. Lad saucen simre 5 minutter, spæd evt. med lidt vand. Bland kyllingekødet i og lad den simre med et par minutter. Tag gryden af varmen og bland A38 og persille i saucen. Anret pastaen med den varme sauce og pynt med kiwi.

Tips: Kog og frys npgle kyllingebryster ad gangen, så er der altid hurtigt, magert kød til gryderetter og saucer:

2 kyllingfileter, 1 dl grønsagsbouillon, 1 skalotteløg i skiver, 1 skive citron simrer 15 minutter. Lad kødet køle af i lagen og frys det ned i passende portioner.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>