Kategorier

Pasta Italiana

Arbejdstid: 10 minutter

Kogetid: 15 minutter

75 g pasta
vand
salt

Kødsauce:
50 g hakket oksetatar
2 spsk løg
1 tsk olie
2 tsk tomatpuré
1 knivspids knust sort peber
2 knivspids oregano
evt. 1 presset fed hvidløg eller 2 knivspids hvidløgssalt
2 dl grønsagsbouillon
½ dl hakkede flåede tomater
50 g auberginer i strimler
 
Ved servering:
1 tsk reven Parmesanost
3 grønne oliven

Kog pasta, hæld vandet fra og hold den varm. Svits kød og løg i olie. Tilsæt krydderier, tomat og aubergine, og spæd med bouillon. Lad det simre til en jævn sauce, spæd med lidt vand, hvis den bliver for tyk. Anret pasta med den varme sauce. Pynt med oliven og Parmesanost.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>