Kategorier

Pasta med Karl Johan-svampe

Pasta, middagsret 4 personer

400 g tagliatelle pasta
500 g svampe
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
Mynte
Salt & friskkværnet peber

Børst svampene, fjern bløde dele og rørlaget på Karl Johannernes underside. Skær svampene i mindre stykker. Varm olien og svits hvidløgene. Lige før de tager farve tilsættes svampene. Efter et par minutter afgiver svampene en del væde. Damp ind, men stop før al væden er fordampet. Tilsæt så myntebladene og smag til med salt og peber. Kog pastaen imens, lad vandet dryppe af og bland den med svampene.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>