Kategorier

Pasta med kalv i svampesauce

Italiensk, kalvekød, pasta 4 personer
 
300 g kalveinderlår
Salt & peber
1 spsk olivenolie
4 skalotteløg
250 g markchampion
½ spsk olivenolie
8 fint hakkede tomater i olie (eller 8 soltørrede tomater udblødte i vand)
1 spsk revet frisk ingefær
1 tsk tørret timian eller 2 tsk frisk hakket
1 dl tør vermouth
3 dl grønsagsboullion
2 tsk majsstivelse
Salt & peber
250 g pasta

Pynt:
Ristede pinjekerner

Tilbehør:
Et italiensk brød

Kødet skæres i strimler og svitses i olien, 2-3 min. Tages op og kryderes med salt og peber. Løgene hakkes fint. Championerne renses og skæres i tynde skiver. Svitses i olien, 2-3 min. Tomater, ingefær og timian tilsættes og svitser med i 1-2 min. Kødet hældes ved, og panden koges af med vermouth. Hældes i en gryde. Boullionen hældes ved, og retten simrer under låg i 3-4 min. Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i. Koges kort igennem og smages til med salt og peber. Pastaen koges efter anvisning på emballagen. Fordeles på varme tallerker. Svampesaucen hældes over.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>