Kategorier

Pasta med kalkun i sennepssauce

4 personer

400 g pasta (penne)
300 g kalkunkød i strimler
1 glas hvidvin
1 dl hønsebouillon
2 spsk dijonsennep (stærk)
2½ dl cremefraiche (økologisk 38% smager bedst, men 18% går an)
estragon
salt
peber

Kog pastaen al dente.

Kalkunstrimlerne krydres med salt og peber og steges ved høj varme, til de er gennemstegte. Tag kødet op og kog panden af med et glas hvidvin. Herefter tilsættes bouillon og estragon, og det koges i gennem i cirka 5 minutter. Herefter tilsættes sennep og creme fraiche, og det røres ud. Til slut kommes kødet tilbage i saucen.

Servering: Sauce med kød og pasta kan blandes på forhånd og serveres sammen.

Kilde: Jacob Svarre

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>