Kategorier

Pasta kalkunfad med broccoli

(4-6 personer)

200 g pasta
1 porre
250 g broccoli
500 g hk. kalkunkød
2 spsk olie
2 dl vand
1 tsk rosmarin
½ tsk salt
peber
½ L mornaysauce
2-3 spsk revet parmesanost

Pastaen koges efter anvisning på emballagen.
Porren skæres i ringe. Broccolien deles i buketter, stokken skæres i terninger.
Kødet svitses i olie. Porren svitses med. Vand, broccoli, rosmarin, salt og peber tilsættes.
Snurrer sammen ca. 5 min. og blandes med pastaen i et smurt ildfast fad.
Mornaysaucen hældes over.
Parmesan drysses over. Stilles i nidten af ovnen ca. 30 min ved 200º.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>