Tid: Ca. 45 min. + 1 time til hævning af dejen.
(4 personer)
2 dl mælk
1/2 dl mælk
1 æg
1/2 tsk. salt
1 1/2 dl hvedemel
smør eller margarine til stegning
Fyld:
2 dl kogte ris
1 stort løg
200 g champignoner
1 peberfrugt
1 dl reven ost
Pisk alle ingredienser til dejen sammen og lad den stå, ca. 1 time.
Skær løg og peberfrugter i terninger og champignoner i skiver,
og svits det i smør på panden. Drys med salt og peber.
Steg derefter store, tynde pandekager, 1-2 min. på hver side.
Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
Drys med reven ost og sæt fadet i ovnen ved 250 grader, til overfladen er gylden.
FRYSNING: Pandekager kan fryses uden fyld. Opbevaringstid: 4-6 måneder.