Kategorier

Gulerodsuppe

Tid: Ca. 30 min.

(4 personer)

5 gulerødder
1 stort løg
1 bundt persille
7 dl bouillon
2 hele nelliker
1/4 tsk. rosmarin
3 dl mælk
salt
peber
1 dl creme fraiche

Skræl gulerødderne, pil løgene og skær begge dele i skiver.

Kom gulerødderne og løg i en gryde sammen med de ribbede persillestilke.

Hæld bouillonen over og kom nelliker og rosmarin ved. Kog grønsagerne møre
og tag persille og nelliker op.

Findel suppeurterne gennem en sigte eller på blenderen.

Hæld det hele tilbage i gryden. Kom mælken i og smag til med salt og peber.

Varm suppen op til kogepunktet.

Drys med hakket persille og servér med 1 spsk. creme fraiche i hver portion.

IKKE FRYSE EGNET

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>