Kategorier

Majspandekager med kalkunfyld

4 personer

Pandekager:
80 g majsmel
90 g hvedemel
½ tsk groft salt
2 æg
3 dl mælk
½ dl olie

Fyld:
500 g kalkun i strimler
100 g løg i tern
3 fed presset hvidløg
1 rød peber i tern
200 g majs
200 g champignon i skiver
200 g porre i tynde skiver
100 g spirer
2 spsk tomatpure
2 spsk olie
1 spsk italiensk krydderi
salt, peber

Bag pandekagerne i lidt olie. Kalkun, løg og hvidløg svitses i olie, til kødet er næsten gennemstegt. Tilsæt porre, champignon, rød peber, tomatpuré og krydderierne. Når grøntsagerne er sprøde, tilsættes majs og spirer. Når det hele er varmet godt igennem, lægges ca. 2 spsk fyld på hver pandekage, som rulles sammen om fyldet. Pandekagerne lægges i et fad og drysses evt. med ost. Varm pandekagerne i en 180 grader varm ost til osten er smeltet.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>