Kategorier

Lykkeposer

(10-12 stk.)

125 g mel
½ tsk salt
5-6 dl mælk
3 æg
50 g smeltet smør

150 g hk. kogt skinke
350 g hel spinat, den fiske dampet og hakket uden væde, den frosne optøet, væden hældt fra og hakket
2 dl reven ost
salat

Bag 10-12 tynde pandekager af dejen, og hold dem varme på en tallerken, der ligger over en gryde med kogende vand.
Fyldet blandes og smages til med salt.
På hver lun pandekage kommes en god spsk fyld, pandekagen lukkes til en pose, der bindes let og elegant sammen med en strimmel porre, der har ligget ½ minut i kogende vand. Poserne kan nu vente og lunes i bradepanden.
Skal lykkeposerne med på udflugt skal de fyldes med f.eks. kvark rørt med hk. skinke og meget klippet grønt.
Poserne kan fryses med fyldet, som de kan variere med en rejestuvning med røget laksestykker og meget grønt. Der er mange muligheder for spændende fyld i poserne, brug bare fantasien.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.