Kategorier

Kinesisk kyllingesuppe

Tid: 1 time 15 min.

(2 personer)

1 kylling
1 liter hønsebouillon
2 løg
15 g margarine
1 1/2 spsk. Safir hvedemel
1 spsk. kinesisk soya
1 dåse bønnespirer
50 g agurk i små terninger
1-2 tsk. salt

Kyllingen koges ca. 3/4 time i hønsebouillonen.
Bouillonen sies og tilsættes vand til 1 1/4 liter i alt.

Løgene skæres i skiver og svitses i margarinen. Melet drysses over.
Bouillonen røres i, og suppen koger igennem.

Soya, bønnespirer og agurk tilættes.

Kyllingekødet pilles fra benene, skæres i strimler og kommes i suppen.
suppen smages til med salt.

ENGERGI: 7810 kilojoule (1870 kalorier) fordelt på 25% fra protein, 34% fra fedt,
41% fra kulhydrat

DRIKKE: Tør eller halvtør hvidvin eller sherry.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.