Kategorier

Majspandekager med oksekødsfyld

6 personer

Dej:
1¼ dl hvedemel (75 g)
1 dl majsmel (50 g)
1 knsp salt
3 dl vand
15 g margarine til bagning

Fyld:
4 skive bacon
150 g hakket oksekød
1 dl strimlet kinakål
1 tomat
50 g mellemlagret ost
 
Sauce:
1 spsk hakket løg
10 g margarine
½ spsk mel
½ dåse flåede tomater (200 g)
1 tsk sød chili
hvidløgspulver
Tabascosauce

Pandekager: Mel, majsmel, salt og vand røres sammen. Dejen hviler i en halv time inden bagningen. Bages på panden i ganske lidt margarine. Der beregnes ca. 2/3 dl dej pr. pandekage. Bagetid: 2-3 minutter på hver side.

Fyld: Baconen skæres i terninger og svitses i en gryde. Kødet tilsættes og svitses med, til det har skiftet farve. Kinakålen tilsættes. Tomat og ost skæres i terninger og kommes i gryden. Fyldet varmes igennem.

Sauce: Løget skæres i terninger og svitses i margarinen. Melet drysses over. Tomater med væde tilsættes. Saucen varmes igennem og smages til med krydderierne.

Servering: Pandekagerne rulles om fyldet, og serveres med den varme sauce.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>