Cheese/eggs 2 personer
Franske ærter:
6 chalotteløg
1 dl vand
½ tsk groft salt
150 g ærter
15 g smør
Osteomelet:
3 æg
1 dl mælk
15 g smør
75 g mild Danbo 30% i små tern
1 lille hovedsalat
Franske ærter: Kog løgene i vand tilsat salt i ca 4 min. Tilsæt ærterne og kog dem med i 1 min. Hæld vandet fra og tilsæt smør.
Osteomelet: Pisk æg og mælk sammen. Lad smørret gyldne i en pande og hæld æggemassen på. Fordel ostetern i æggemassen og steg omeletten ved jævn varme, skub let rundt i panden, mens æggemassen stivner, ca 3 min. Riv salatblade groft og vend dem ned i ærterne. Giv de franske ærter et opkog. Lad halvdelen af omeletten glide over på et fad. Læg herpå de franske ærter og fold resten af omeletten over.