Kategorier

Omeletpandekager med hummersalat

50 g hvedemel
50 g grahamsmel
2 str. tsk bagepulver
2 spsk finthk. dild
3 dl mælk
2 æg
3 spsk tomatketchup
dulle til bagning

200 g kogte hummerhaler, krebs eller pillede rejer
1 tomat
2 spsk creme fraiche 18%
revet skal af 1 lille citron

Mel blandes med bagepulver og dild. Heri piskes mælken lidt ad gangen, derefter æg og ketchup. I lysebrunt dulle bages 4 pandekager eller 14 pletter. Hver pandekage serveres med fyldet.
Hummerhalerne skæres evt. i mindre stykker, blandes med creme fraiche og tomat der er flået og hakket. Smages til med lidt salt og revet citronskal. Pandekagerne er lune og nydes med den kolde hummersalat.
Tip: Pandekagerne kan, mens de er lune, rulles sammen med salaten og fryses. Tø op og lun i ovnen kun få min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.