Kategorier

Orientalsk gryde

1 stor gulerod
1 rød peberfrugt
1 stor porre
ca. 1 spsk ingefær
dulle
salt og peber
200-300 g majs
ca. ½ L salatkål
1 ds. skivet ananas
3 dl grønsagsbouillon
1 spsk kartoffelmel
basilikum

Skræl og skær guleroden i tynde strimler
Svits de tre grønsager i lidt dulle under omrøring i 3-4 min. Tilsæt ingefær, majs, ananas og stimlet kål og lad det hele varme igennem.
Rør kartoffelmel i bouillon og hæld det over gryden. Lad det koge op under omrøring og drys med friskklippet basilikum eller andre kryddergrønsager.
Servér med kogte ris.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>