Kategorier

Nougattoppe

Ca 30 stk
Fryse-egnet

¼ liter piskefløde
200 g blød nougat
1 spsk mørk rom
30 små papir- eller folieforme

Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tilsæg nougat og kog blandingen ved svag varme og unnder omrøring i ca. 5 min. Hæld rom i. Lad det køle af. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 4 timer, til den er stiv. Pisk blandingen med en elpisker i ca 10 sek. til den er en luftig creme. Kom cremen i en sprøjtepose og pres den ud så den danner små toppe. Stil dem tildækket i køleskabet. Server dem kolde.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>