Kategorier

Nougattoppe

Ingredienser:
1/4 liter piskefløde
200 gr blød nougat
1 spsk mørk rom
30 små papirsforme

Fremgangsmåde :
Bring fløden i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt nougat og kog blandingen ved svag varme ca 5 min. Hæld rom i.
Lad nougatblandingen køle af. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 4 timer, til den er stiv.
Pisk nougatblandingen med en elpisker i kort tid, til det er en luftig creme. Kom cremen i en sprøjtepose og pres den ud, så den danner små toppe i formene.
Stil dem tildækket i køleskabet og server dem kolde.

Server dem til is eller alene.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>