Kategorier

Chokoladekage med mandler

(6-8 pers.)
Fryse-egnet

250 g smør
250 g sukker (3 dl)
4 æg
200 g mørk chokolade
200 g mandler
60 g mel ( 1 dl)
1 tsk bagepulver

Pynt; 150 g overtrækschokolade
kagepynt

Rør smør og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Smelt chokoladen, lad den svale lidt og rør den i dejen. Mal mandlerne (med en mandelkværn eller en blender).
Vend forsigtigt de malede mandler, mel og bagepulver. Kom dejen i en velsmurt springform ca. 24 cm. i diameter.
Bag kagen ca 1 lille time ved 175 grader. Lad kagen blive kold. Smelt chokoladen og glasér kagen.
Pynt med forskellig kagepynt. Serveres enten med flødeskum og hindbærpuré eller med is og frugtsalat.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.