Kategorier

Nem fransk fiskeragout

250 g dybfrosne kammuslinger
1 dåse geddefarsruller
250 g champignoner
150 g østershatte
1 bundt grønne løg
2 spsk koncentreret tomatpuré
2 dl hvidvin
smør
salt
peber
mel
1½ dl fløde
6-8 kinarejer
esdragon
½ liter fiskebouillon (terning)

Giv de optøede kammuslinger et opkog i letsaltet vand og tag dem op. Skær løgene i mindre stykker og damp dem møre 6-8 minutter. Tilsæt skivede champignoner og udskårne østereshatte og lad dem svitse nogle minutter, hvorefter der tilsættes tomatpuré og hvidvin, en kvist esdragon, en bouillonterning, salt og peber. Farsruller og kammuslinger skæres i skiver, vendes i eml og steges gyldne i smør på panden 1 minut. Kommes i gryden. Rist derefter kinarejerne og kom dem i. Hæld fløden i og smag tetten til. Skyen kan jævnes med en meljævning. Servér med grovboller og grøn salat.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.