Kategorier

Mexikansk kartoffel-gazpacho

Suppe 4 personer

½ kg solmodne tomater
1 hakket rødløg
2 fed hvidløg
1 peberfrugt (rød ellerg grøn)
2½ dl kogte mellemstore kartofler
1 lille agurk
1 lille jalapeno peber
2 spsk rødvins eddike
2 spsk limesaft
5/8 dl frisk hakket koriander
Salt – friskkværnet peber

Skold tomaterne og fjern skind og kærner. Hak dem. Skær de kogte kartofler i tern. Fjern peberfrugtens frugtstol og skær kødet i tern. Skræl agurken, fjern kærnerne med en ske og skær kødet i tern. Fjern jalapeno-peberens frøstol! – de fås også syltede og er ikke så stærke som chili’er – hak kødet. Blend alle ingredienser – smag til med salt og peber. Sæt i køleskabet i ca. 3 timer. Rør den hakkede koriander i ved serveringen og pynt evt. Med lidt hakket peberfrugt.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.