Kategorier

Mexikansk gulerodssuppe

Suppe 4 personer

400 g gulerødder
1 løg
2 fed hvidløg
1 liter bouillon
1 spsk smør
1½ dl piskefløde
Kruspersille
Salt – friskkværnet peber

Rens løgene og skær dem i skiver. Smelt smørret i en kasserolle og svits løgene blanke ved lav varme. Pres hvidløgssaften over. Skær de rengjorte gulerødder i tynde skiver og kom dem i kasserollen. Kog videre i ca. otte minutter. Giv bouillonen et opkog, hæld den i kasserollen og lad dem simre i en halv times tid. Afkøl suppen, før den blendes eller passeres i gennem en sigte. Pisk halvdelen af fløden og rør den i suppen. Smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet. Ved serveringen piskes resten af fløden og røres i. Pynt med hakket persille. Suppen kan også spises varm.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.