Kategorier

Mexicansk kyllinge-lasagne

500 g kylling i tynde strimler
lidt olie
lasagneplader 9 – 12 stk.
1 pakke frossen helbladet spinat (450 g)
8 modne tomater eller 1 ds hakkede flåede
1 løg
1/4 l piskefløde
3 tsk. orientalsk krydderi (f.eks. Santa Maria)
3 spsk. tomatketchup
salt og peber
oregano
200 g mild reven ost

Tø spinaten op, og hak den groft med en kniv.
Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry.
Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde.
Blend tomaterne og kom dem i løgene sammen med fløde,
ketchup og alle krydderierne. Lad denne sauce koge i 15 min.,
og smag den så evt. til med flere krydderier. Den må gerne
være stærk, da spinaten tager noget af smagen.

Smør et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader,
hæld lidt sauce over, læg et lag spinat samt lidt kylling,
og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sauce og ost.

Lad den gerne trække lidt, inden den bages midt i ovnen
ved 180 grader i ca 1/2 time, til lasagnepladerne er møre.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>