Kategorier

Italia del promodora

(4-6 personer)

500 gram kalkunbryst
250 gram bacon i tern
4 store løg
6 fed hvidløg
1 grøn peber
1 gul peber
5 tørrede tomater
frisk basillikum
2 spks karry (gerne stærk)
chilipeber
Jomfru olivenolie
½ liter Mornay sauce(ost)

Tomatsalat:
1 stort rødløg
6 fed hvidløg

Tilbehør: frisk pasta og tomatsalat
Løgene/hvidløgene skæres ud i små firkanter og
brunes let i jomfru olivenolie og karry(2 spks),
når løgene har antaget en gylden farve tages de op.

Kalkunbrystes udskæres i strimler (tykkelse ca 1 x 1cm)
og brunes i samme olie/karry. Når kødet er brunet tages
disse op til løgene og baconstykkerne steges gyldne.

Efter endt bruning af bacon tilsættes løgene og
kalkunstrimlerne sammen med grøn/gul peber/tørrede
tomater som er udskåret i meget små firkanter,
12 blade hakket basillikum og en knivspids chilipeber,
mornaysaucen hældes over og det hele småkoger i 20 min. .

Tomatsalat:
2 store bøftomater udskæres i skiver, løg og hvidløg hakkes,
hvidløgene brunes uden fedtstof på panden. Tomatskiverne lægges
på et fad og der hældes en anelse jomfru olivenolie over -
løg/hvidløg drysses over hver enkelt skive og serveres.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.