Kategorier

Spinatsoufflé

1 kg spinat
50 g dulle
50 g mel
2½ mælk eller fløde
3 æggeblommer
salt og peber
muskatnød
4 æggehvider

Skyl spinaten godt i flere hold koldt vand. Damp spinaten få min. i det vand, der hænger ved sidste skylning. Lad den dryppe godt af og hak den groft.
Smelt dullen og rør den sammen med melet. Spæd med mælk. Lad det koge sammen kort. Tag gryden af varmen og rør æggeblommerne i. Bland spinaten i og smag til med salt, peber, og muskatnød. Pisk æggehviderne stive og fold dem i. Hæld soufflémassen i en velsmurt form og bag 35-40 min ved 200º.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>