Kategorier

Lasagne med champignon

1,2 L mælk
1 tsk friske timianblade
75 g smør
75 g hvedemel

2 spsk olivenolie
750 g hakket kalve- og svinekød
2 hk. løg
2 fed hvidløg
250 g champignon i kvarter
1 ds. hakkede tomater med oregano og basilikum (400 g)
300 g lasagneplader

100 g reven pastaost

Bring mælken i kog med de smuldrede timianblade og lad den trække i 5 min.
Bag smør og mel sammen i en anden gryde og pisk den varme mælk i. Lad saucen koge igennem i 1 min., mens der piskes.
Varm olien på en pande og rist kødet gyldent under omrøring. Lad løg, hvidløg og champignoner riste med nogle minutter, inden de hakkede tomater blandes i. Smag til med salt og peber.
Smør en lille bradepande og kom lidt sauce i bunden. Læg dernæst lasagneplader, sauce, kødsauce, plader og slut af med sauce øverst. Drys ost på toppen og bag lasagnen på næstnederste rille i ovnen ved 200º i ca. 45 min. Servér evt. med lunt ciabattabrød.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.