Kategorier

Lasagne med svampe

500 g svampe
1-2 fed hvidløg
50 g smør
50 g mel
¾ L bouillon
salt og peber
1 pk. frossen hel spinat
250 g lasagneplader
150 g reven ost

Sautér det finthakkede hvidløg i smør, tilsæt mel og rør det godt ud, før bouillon tilsættes. Lad det koge op under omrøring. Svits de istandgjorte/udskårne svampe på en pande i lidt smør, hæld dem i saucen og lad den simre 5-10 min. Smag til med salt og peber. Den optøede spinat presses fri for væde. I et smurt fad lægges først et lag lasagneplader, så spinat, så svampesauce, lasagneplader, spinat og sauce. På det sidste saucelag fordeles den revne ost, og fadet sættes i ovnen ved 180º i ca. 30 min.
Serveres som hovedret eller tilbehør til kød og fisk.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.