Kategorier

Marinerede ris

Ris, Tilbehør, Frokostret – Personer: 4

2 dl langkornede ris
1 tsk salt
4 dl vand
1 peberfrugt, strimlet
10 oliven, sorte uden sten
2 spsk dild, klippet
2 spsk purløg, klippet
1 spsk kørvel, hakket
2 spsk persille, hakket
Kraft Italian dressing eller Kraft Cresille dressing

Ris er velegnet tilbehør til kød- og fiskeretter eller som frokostret. Terninger af kogt kød eller fisk kan blandes i de marinerede ris. Bring letsaltet vand i kog og kom risene i under omrøring. Lad dem koge ved svag varme under låg i 15 min. Kom den strimlede peberfrugt i de sidste 5 min. af kogetiden. Tag gryden fra varmen og bland de friske krydderurter i sammen med oliven og 1½ dl Kraft dressing. Risene kan serveres varme eller kolde.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 09 aug 1993

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>