Kategorier

Rissalat med nødder

Salat, Forret – Personer: 4

2 dl ris, halvdelen vilde ris
3 dl vand
1 tsk salt
3 gulerødder, groftrevne
3 blegselleristilke, fintsnit.
1½ dl rosiner
1 dl nøddekerner, grofthakkede
brøndkarse eller andet grønt
Kraft Italian Light dressing

Kog risene løse i letsaltet vand. Nogle sorter vilde ris skal koge længere end almindelige hvide ris – se på pakningen. Lad risene blive kolde. Bland de øvrige ingredienser i sammen med 1 ½ dl Kraft dressing. Anret i en skål og pynt med en dusk brøndkarse eller andet grønt.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 08 aug 1993

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>