Kategorier

Pastasalat

Pasta, Salat – Personer: 4

300 g Pasta, kort, eks. skruer
1 tsk salt pr. liter vand
1 dåse Tunfisk i olie
1 Peberfrugt, rød, i terninger
3 Forårsløg, fintsnittede
1 spsk Purløg, fintsnittet
Basilikum, frisk
Kraft Sallad Dressing eller Kraft Light Italian Dressing

Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand til den er “al dente”, dvs. pastaen skal have en anelse fasthed i midten uden, at den føles hård. Lad den dryppe af i en sigte og hæld den derefter i en skål. Pil tunfisken i mindre stykker med en gaffel og bland den i pastaen sammen med peberfrugt, forårsløg og purløg. Vend 2 dl Kraft dressing i og kom salaten i en skål. Læg friske basilikumblade på og servér.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 08 aug 1993

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>