Kategorier

Makrel- eller hornfisksalat

1 makrel eller hornfisk (600 g færdig mængde, kogt, bagt eller dampet)
150 g majonaise
50 g yoghurt
1½ spsk tomatpuré
½ tsk paprika
4 dråber tabasco
citron
75 g syltede agurker
3 tomater
1 bundt bredbladet persille
salt og peber

Pluk makrellen/hornfisken i mindre stykker. Del tomaterne i kvarte, skrab kerner og saft væk og skær kødet i mindre stykker. Hak de syltede agurker. Hak persillen fint. Smag majonaisen og yoghurten til med tomatpuré, paprika, tabasco, citron, hakket syltet agurk, salt og peber.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>