Kategorier

Råmarinerede kammuslinger med piment, tomater og persillecoulis

4 personer

8 store friske kammuslinger
2 syltede peberfrugter
4 ovnbagte tomater
1 bdt bredbladet persille
1 dl rigtig god olivenolie
5-10 dråber Tabasco
saft af 2 limefrugter
salt og peber

Kammuslingerne skæres i ca. 2-3 mm. tynde skiver med skarp kniv. Læg dem på en stor tallerken eller lign., i et lag og mariner dem i olivenolie, limesaft, salt og peber. Hak peberfrugterne og tomater groft og smag til med salt og peber. Smør 4 kaffekopper el. lign., med lidt olivenolie, læg kammuslingerne i bunden, dernæst et lag tomatpiment, derefter kammuslinger o.s.v. Prøv at få 3 lag af hver og læg lagene pænt, så når du vender dem ud på en tallerken, ligner det en lasagne. Persille mixes i en blender med lidt af lagen fra peberfrugterne, lidt oliven og limemarinade. Smag coulisen til med Tabasco og fordel den rundt om “kammuslingelasagnen”.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>