Kategorier

Hummer med mango og papaya

4 personer

2 Kogte hummere
2 Limefrugter
2 Mangofrugter
4 Okra i tynde skiver
2 Papayafrugter
2 spsk Hvidvinseddike
1 Frisk rød chili, finthakket
Tabasco

Gør hummerne istand, og skær kødet i centimeterstore stykker. (Hvis man har lyst, kan man bevare klokødet intakt til garnering). Halver mangoerne og skrab kødet ud af skallerne. Halver papayaerne, skrab kernerne ud og skær kødet i tern. Skræl limefrugterne med en kniv og skær fileterne fri. Læg mangoen i en kasserolle sammen med vineddike og chili. Lad det simre i 10 minutter. Kom papaya og okra i og lad det simre yderligere et par minutter. Tilsæt lime og hummer, lad det koge op, og smag til med salt og et par dråber tabasco.

Kilde: Victor Waldenstrøm, “Det suveræne køkken. Mindre fedt/lækker mad”.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.