Kategorier

Makaroni fiskesalat

8 personer

250 g makaronistykker
500 g fiskefileter
125 g frosne rejer
salt
peber
3 stænger bladselleri
1 bundt purløg
250 g rå hvidkål
150 g mayonnaise
1 dl creme fraiche
4 spsk olivenolie
1 citron
2 æg
brønkarse eller dild
evt. 1 fiskeboouillonterning

Kog makaronien i rigeligt, letsaltet vand 5 – 8 minutter efter anvisningen på pakken. Lad dem dryppe af. Damp fiskefileterne møre i vand, evt. tilsat en fiskebouillonterning. Lad rejerne tø op og dryppe af. Kog æggene hårde, pil dem. Rens og skyl selleristængerne. Skær dem i tynde skiver. Skær hvidkålen i tændstiktynde strimler. Rør mayonnaise, creme fraiche og olivenolie sammen i en stor skål. Smag til med citronsaft, salt og peber. Pluk fisken i bidder. Vend alle ingredienser til salaten (undtagen æg og brøndkarse) i dressingen. Klip purløgen fint og vend den i. Kom salaten op på et aflangt fad. Pynt med æggeskiver og grønt.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.