Kategorier

Løg med fyld af tun – cipolle ripiene con tonno

Fisk, toast, ost, italiensk 4 personer

4 store løg
250 g tun
1 stor skive hvedebrød
Mælk
4 spsk rasp
2 æg
30 g reven parmesan
1 dl oliven olie
Salt – friskkværnet peber

Trim løgene og blanchér dem 1 minut i kogende vand. Skær dem midt over på tværs af vækstretningen og udhul dem. Hak løgmassen og bland den med tunkødet og den udblødte brødkrumme. Bland godt. Tilføj Parmesan, de piskede æg, salt og peber. Smør et ildfast fad med olie og sæt løgene med hullerne opad. Dryp lidt olie i hvert løg og fyld det med blandingen. Strø rasp øverst og sæt fadet i en forvarmet ovn ved 180°. Efter en snes minutter er raspen gylden og løgene klar. I Italien følger man ikke opskriften så nøje, man ta’r hva’ man har.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.