Kategorier

Fiskefilet med spinatfyld

Fish, low-cal 4 personer

400 g hakket frossen spinat i kugler
1 løg
2 spsk parmesanost
½ tsk paprika
500 g fiskefileter
2 spsk smør
1 fed hvidløg
Et drys paprika

Optø spinaten. Varm ovnen op til 200 garder. Hak løg fint. Bland spinat med ost, løg, paprika og 1 tsk salt. Kom en stor spsk spinatblanding på hvert filet og rul dem sammen. Anbring dem i et smurt ovnfast fad. Kom evt. Rester af blandingen ved siden af fiskerullerne. Smelt smør og tilsæt knust hvidløg. Pensl fiskerullerne hermed og drys med paprika. Bag 20 min. Skær gulerødderne i tynde strimler og kog dem møre, men stadig sprøde i 2 dl vand.

Tips: Al slags fladfisk kan benyttes.

Tilbehør: 500 g gulerødder ris.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>