Kategorier

Tunfisksalat i marinade

Fisk, Forret – Personer: 4

3 hårdkogte æg
1 dåse tunfisk i olie
1 bundt radiser
½ salathoved
2 spsk hakket persille eller karse
citronbåde

Marinade:
1 spsk vand
2 spsk olie
salt & peber
1 spsk citronsaft
1 tsk reven peberrod

Fyld: Æggene pilles og hakkes. Tunfisken afdryppes og deles i mindre stykker. Radiserne renses og skæres i skiver. Salaten skylles, tørres og skæres i strimler. Æg, tunfisk og radiser blandes forsigtigt i marinaden.

Marinade: Olie, Citronsaft og vand røres til en marinade, der smages til med salt, peber og peberrod. Den strimlede salat lægges i asietter, og fyldet fordeles heri. Drys med hakket persille eller karse og garnér med citronbåde. Serveres med kuvert-Flütes og smør.

Tilberedningstid: Ca. 20 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 11 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.