4 personer
200 g friske lasagneplader klippet til 6 plader
3 peberfrugter
2 spsk olie
350 g kalkun i stimler
2 spsk soyasauce
1 dl hønsebouillon
2 fed hvidløg
1 spsk brun farin
¼ tsk Sel de vie cayenne
Bechamelsauce:
15 g margarine
2½ spsk mel
6 dl mælk
1 dl Mozzarellaost
½ tsk salt
peber
2 spsk Parmesan
2 spsk rasp
Tilbehør:
4 stykker flutes
Peberfrugterne skæres i tern. Svitses i olie på en pande indtil de får farve og tages på. Kalkunstrimler brunes i olie. De øvrige ingredienser og peberfrugterne tilsættes. Kalkun en snurrer ca. 1 minut. Margarinen smeltes i en gryde og melet drysses i. Mælken piskes i lidt ad gangen. Saucen koges igennem. Ost, salt og peber tilsættes. Et ovnfast fad smøres. Kalkun, lasagne og bechamelsauce lægges lagvis. Start med kalkun og slut med bechamelsauce. Parmesanost og rasp drysses over. Lasagnen stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.