Kategorier

Lasagne med kalkun

Low-cal 4 personer

2 løg
1 kg savoykål
250 g pasta (bånd eller nudler)
2 spsk olie
500 g hakket kalkunkød
½ l færdiglavet bechamelsauce
Muskatnød
2 spsk revet parmesanost

Varm ovnen op til 200°. Hak løg. Skær savoykål i strimler. Kog pasta. Svits løg i olie 3-4 min Tilsæt kalkunkød og svits 5 min Tag løg og kød op. Svits savoykål i 10 min Smag til med revet muskatnød og peber. Bland pasta med savoykål, kød og løg. Kom blandingen i et smurt ovnfast fad. Hæld saucen over og drys med ost. Bag 20 min Midt i ovnen. Tips: 500 g frossen spinat eller grønkål i kugler kan erstatte savoykålen.

Tilbehør: Groft brød og grøn salat.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.